Saltar al contenido

Presentació

Otros blogs del Grupo MG:

Miralbell Guerin és una firma d’advocats fundada el 1992 a Barcelona pels germans Lluís Mª i Mario Miralbell Guerin, integrada també per economistes, que pretén donar protecció i suport a empreses ia particulars oferint resposta i acompanyament a la solució de problemes jurídics i econòmic-empresarials el més àmpliament possible. Els nostres serveis comprenen des d’una consulta ocasional, fins a la defensa i representació de grans conflictes i, per descomptat, davant els tribunals, disposant d’un expert equip d’advocats litigadores. La integració amb economistes que interactuen constantment amb els advocats donant els seus respectius enfocaments, permet un assessorament integral més complert al client.

Procurem fer la nostra tasca sota el principi de lleialtat en el tracte amb les nostres firmes competidores, amb els nostres companys, ja que pensem que és indispensable per garantir la transparència, tan necessària en la nostra profesió. Perseguim el màxim rigor en el nostre treball, la justa mesura, perquè pensem que les respostes tenen un temps a partir del qual deixen de ser útils.

Tenim un equilibrat equip, amb grans dots professionals però també personals, per oferir-los a qui busquen, a més de la millor assistència tècnica, un tracte de qualitat humà i de confiança personal.

Busquem una visió global i apostem per la internacionalització i intercanvi de béns, serveis i iniciatives empresarials trobant mercats als nostres clients i aliats, tant per invertir a Espanya com per fer-ho a l’estranger havent establert llaços amb múltiples col·laboradors permanents i pertanyent a la xarxa internacional d’advocats, economistes, auditors i assessors fiscals EuropeFides.

En suma, pretenem abastar l’assessorament en els principals àmbits jurídics, fiscals i de consulta empresarial, i a aquells específics als quals no podem arribar directament, en col·laboració externa amb professionals contrastats que coincideixen amb els nostres principis.

Compartir:

LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Otros blogs del Grupo MG:

Related Posts

tarjetas revolving

LAS TARJETAS DE CRÉDITO REUTILIZABLES (REVOLVING), NO ESTÁN INDICADAS PARA OPERACIONES A MEDIO O LARGO PLAZO.  A las tarjetas llamadas Revolving, yo las llamaría “reutilizables”,