Saltar al contenido

L’AUDIENCIA PROVINCIAL DE BARCELONA OBRE LES PORTES DEL CAMP NOU ALS SOCIS EXPEDIENTATS DEL JUTJAT NUM 21

Otros blogs del Grupo MG:

Estimats socis i clients del despatx d’advocats Miralbell Guerin a Barcelona,

L’Audiència Provincial de Barcelona ha dictat en data 2 d’octubre l’Acte pel qual revoca totalment l’Acte del Jutjat de Primera Instància 21 de Barcelona que denegava la suspensió de l’execució de la sanció de suspensió i privació de la condició de soci i la prohibició d’accés al Camp Nou de 24 de juliol de 2018, i ho fa fins i tot sense fixar fiança, basant-se en arguments com el següent:

“…no consta en la mateixa quins són els elements per a concloure que es va produir una cessió onerosa de l’abonament, puix que no s’indica de quina forma es considera provat que l’actora va percebre retribució econòmica per la suposada cessió de l’abonament, (…) Tampoc s’indica quines són les proves per a concloure que la cessió es va produir si escau amb la intermediació de xarxes organitzades, internet o qualsevol altre mitjà d’àmplia difusió…”.

Aquests arguments es dirigeixen al centre de la qüestió i al fons de la nostra demanda judicial per la qual impugnàvem les sancions.

Igualment l’Audiència estima que no suspendre la sanció causa un perjudici al soci expedientat perquè, sense Sentència, li priva dels seus drets com a soci; mentre que suspendre la sanció com a mesura cautelar no comporta cap perjudici per al FCB perquè, la Sentència li fos favorable pot en qualsevol moment executar aquesta suspensió o privació de la condició de soci.

La sanció des d’aquest Acte queda totalment alçada i tots aquells socis que rebeu un correu electrònic personal per estar inclosos en les demandes que se segueixen en el Jutjat núm. 21 de Barcelona, podreu accedir al camp amb tots els vostres drets. Aquest Acte no té recurs i enfront del mateix el FCB no té una altra possibilitat que acatar-ho.

Us tindrem complidament informats de qualsevol esdeveniment que en aquests processos judicials vagin succeint-se, ara ja tot centralitzat en el Jutjat núm. 7 de Barcelona al qual s’acumulen totes les demandes.

Aprofitem per a quedar a la vostra sencera disposició.

Gràcies per la confiança dipositada en el despatx d’advocats Miralbell Guerin a Barcelona.

Si volen llegir l’Acte li ho poden descarregar en el següent vincle: DESESTIMENT MESURES CAUTELARS JUTJAT 21

Compartir:

LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Otros blogs del Grupo MG:

Related Posts

tarjetas revolving

LAS TARJETAS DE CRÉDITO REUTILIZABLES (REVOLVING), NO ESTÁN INDICADAS PARA OPERACIONES A MEDIO O LARGO PLAZO.  A las tarjetas llamadas Revolving, yo las llamaría “reutilizables”,

¿QUIÉN TIENE LA CULPA?

Desde lo alto de la escalera del patio de la Comunidad a un operario, instalando la fibra óptica, se le desprende una hoja de sierra